Om föreställningen

Hur kan det se ut?


Vid en omfattande omorganisation på ett stort företag byggde vi upp ett kök på scenen och så stod den nya VDn och vi och lagade en sockerkaka under intervjun och sedan bjöd vi in de nya cheferna på kaffekalas och de samtalade om den nya organisationen över kaffe och hembakat, allt till publikens stora förtjusning.

Vid ett annat tillfälle fick företagets grundare visa att han fortfarande behärskade grundverksamheten: lägga heltäckningsmattor.

Vi hittar alltid på något som överraskar våra gäster.

När Björn Hellberg var hos oss fick han tolka kändisars autografer, Thomas Petersson fick gissa på olika traktorljud, Adde Malmberg  analyserade skånska dialekter och till Hasse Andersson bjöd vi in en präst som svarade på frågan om man får ta med hunden in i himmelen. Det fick man.


Ett annat exempel är när vi hade Tina Nordström som gäst. Vi pratade om karriären, TV-inspelningar och matlagning och vi lagade till och med pannkakor på scen. Pannkakor som sedan publiken fick bedöma vems som var godast. Tina vann.

Så här skrev Tina Nordström efter föreställningen:


”Det är lika gemytligt som det låter. Det är liksom äkta rätt igenom!
Göran och Martin är två fantastiska tokstollar som håller i quiz, fikar med 300 gäster, intervjuar, sjunger och snickesnackar samtidigt!  Denna typen av underhållning behöver vi mer av! 
Ja, ringer de igen- så är jag där på en halvtimme!
Kram Tina”

Några publikreaktioner:

"Så fantastiskt trevligt. Både intressant och roligt."
"Tiden bara flög fram, men bara ville höra mer och mer."
"Ni är så himla snälla mot alla. Det är så befriande skönt!"